Fødselsdag:
09.08.1961
Biografi:

John Kristian "Kikkan" Angvik er oppvokst i Trondheim. Han begynte i Byåsen hvor han spilte aldersbestemt fotball som smågutt, og flyttet over til Astor som guttespiller. Så tok han steget opp til Rosenborg da var han blitt juniorspiller. I 1988 flyttet han til Oslo og spilte en sesong hos den gamle storheten Frigg.

I 1989 kom han til Tromsø, og spilte for TIL i fire sesonger. "Kikkan" var kjent som en god dribler og en veldig rask spiller. TIL tross for at "Kikkan" ikke var så stor, scoret han faktisk endel mål med hodet. Den kampen som vi tromsøværinger husker han best for, er nok cup-kampen mot Sogndal på Alfheim i 1991. Her kommer et utdrag av Nordlys referat fra kampen:

Den store helten etter kampen var nok John "Kikkan" Angvik, da kvartfinalebiletten var sikret. To minutter før andre ekstraomgang var over, og mens TIL-ledelsen gruet seg til å bestille billetter til omkampen i Sogndal, dukket 29 åringen opp som troll av eske, på hjørnet av fem-meteren, og headet inn vinnermålet.

Og mens gjestene fra Sogndal rev seg i håret av fortvilelse, jublet gutan mer ekte enn vi har sett dem på lenge. De hadde fått velfortjent lønn for strevet, og kom tilbake i en kamp hvor de rotet det svært så mye til, ved å gi fra seg en 2-0 ledelse

"Kikkan" ble Tromsøværing etter TIL-karrieren, han spilte for Finnsnes og Balsfjord før han la opp. Han er idag salgskonsulent for Lilleborg Fabrikker. "Kikkan" følger med TIL og har sikret seg sesongkort til kampene.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen (19.06.2006)

Hjemsted: Trondheim

Født: 09.08.1961

TILs-debutdato: 18.06.1989

TILs-siste dato: 21.07.1991