Allnorsk1.divisjon 1990: Tromsø IL - Vålerenga IF

Referat:   Jeg føler at jeg sviktet "gutan". Det sa Truls Jenssen (28) etter å ha blitt utvist på Molde Stadion forrige kamp. Etter kampen smilte Truls fra øre til øre. Matchvinner mot VIF med to herlige mål. Toppscorer i TIL med tre mål sammen med Trond Johansen.   Toppscorer Truls Jenssen. Hva sier du til dette ?

- Æ må jo bare flire...  De andre spillerne får ha oss unnskyldt, dette var først og fremst Truls Jenssen`s kamp. Første omgang endte med 1-1 etter scoring av Trond Johansen, Trond dundret ballen i mål fra 20 meter på halv volley.

Etter en første omgang i solskinnet på Alfheim, på både godt og vondt, var det Truls Jenssen sin andre omgang. Bare 45 sekunder var  gått da Erik headet Truls gjennom. Truls tok med seg ballen inn mot mål, og løftet den elegant over keeper. Vel kvarteret ut i andre omgang kom scoring nummer to. Truls startet på et av sine utallige løp. Stussen fra Mike var perfekt. Jensen vant duellen med VIF-stopperen, rundet keeper og styrte ballen i målet.

I andre omgang hadde TIL kontroll etter Truls Jenssens tidlige scoring. Bare et par ganger var det kritisk foran Einar Rossbach. Ved begge anledninger ryddet 18 årige Steinar Nilsen opp i siste liten. Unggutten spilte fra start for første gang i toppserien. Han åpnet famlende, men avsluttet meget bra.

Det hele ebbet ut med 3-1 for TIL. Årets tredje strake hjemmeseier. Og TILs fjortende strake hjemmekamp i 1. divisjonen uten tap. Det er en imponerende statistikk. Og disse tre poengene betyr at TIL er på sølvplass.

Dommer var Per Arne Larsgård fra Sandefjord.

Oppdatert: 24.03.2004