30.06.1944
Biografi:

Arnfinn Sivertsen var født i Hammerfest og vokste opp på Fuglenes. Han begynte tidlig å spille for Stein, både fotball og håndball.

Han reiste til Tromsø for å ta telegrafistskolen. Da var ikke veien lang til Tromsø IL. Her er et referat fra Nordlys i en kamp mellom TIL og Furuflaten på Valhall den 4. august 1967:

En frisk, og for denne gang rask Svein Hugo Hansen førte fra første minutt var gått helt ned til dødlinjen på høyre ving, og la inn tett foran mål, der Arnfinn Sivertsen sto klar til å tuppe ballen i mål. Mål nummer to må Eigil Bygdnes ta på sin kappe, etter at Svein Hugo Hansen og Jon Risa gjorde godt forarbeid. Det skjedde ikke så mye resten av omgangen.

Etter en halvtime viste Arnfinn Sivertsen nok en gang, at han lever opp til sitt ry som hyperfarlig innkaster. Helt inn foran mål kastet han, og keeper samt en av forsvarerne ville begge avverge den farlige sjansen. Men to lagkamerater på samme ball er ofte en for meget, det fikk de nok en gang erfare. Dermed ble det altså 4-0 i protokollene, og Furuflatens håp om for første gang å skulle score på TIL ble bragt til skamme. Det har ikke lyktes dem i sin tiårige historie å sette noen ball bak en TIL-keeper.

Arnfinn tok telegrafisteksamen, men det ble aldri noen sjømann av han. I stedet begynte han i Fiskernes Bank, senere Kredittkassen. Arnfinn drev foruten fotball og handball med friidrett, dette på bedriftsnivå, men han oppnådde meget gode resultater. Arnfinn døde altfor ung bare 50 år gammel.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. (22.12.2008)

Hjemsted: Hammerfest

Født: 30.06.1944

Død: 09.09.1994

TILs-debutdato: 22.05.1966

TILs-siste dato: 09.08.1967