NNM 2.runde 1966: Tromsø IL - Lyngen IL

Etter å ha presset i det meste av første omgang, dog med hjelp av kraftig medvind, ble TIL tvunget over på defensiven, da Lyngen fikk vinden på sin side. Men mot slutten av kampen da publikum så smått begynte å vente ekstraomganger, sikret TIL seieren med tre tette mål. Alt i alt en fortjent seier, men lettkjøpte mål.

TIL-presset i første omgang og ga keeper P. Larsen i Lyngen IL god anledning til å vise at han hører hjemme i buret, men det viser også at TIL-rekka har vanskeligheter med effektiviteten. De få sjansene Lyngen fikk, skapte ofte panikk hos backparet Stenersen og Johansen, mens Roy Johansen ryddet godt opp.

De helt store redningene ble imidlertid ikke den gode Roy  nødt å ta fram før i andre omgang, men da kom de også til gangs. Men han var ikke alene i forsvaret. Hugo Anthonsen var sikker og god senterhalf som så mange ganger før.

I annens 15. minutt brente Edmund Kristoffersen et straffespark. Arnfinn Sivertsen, brudgom på lørdag, la grunnlaget for det første målet ved å kaste ballen helt inn foran mål, Per Steinar Hansen stusset den med hodet via stanga og i mål. Bare to minutter seinere sto Per Steinar igjen i posisjon og 2-0. Og Robert Belck la på til 3-0 da han fikk ballen i et møljespill foran mål.