Fødselsdag:
16.07.1948
Biografi:

Odd Erik Bergås vokste opp på Karnes i Lyngen, og han spilte for Karnes til han var nitten år. Lyngen 1968-1969,  Skeid 1970, Moss 1971-1973, Sarpsborg 1974-1975, TIL 1975-1976, Lyngen 1977-1978, friår 1979, Lyngen 1980 og old boys Lyngen. Ja dette var litt av en oppramsing.  Som man ser spilte Odd Erik en og en halv sesong for TIL.

Odd Eriks styrke var hodespillet, plasseringsevnen, og han var god til å lese spillet. Han scoret ett mål for TIL og det var i seriekampen mot Nor, kampen gikk i Nordkjosbotn på gressbanen og TIL vant 6-0. Her er et utdrag av kampen fra Bladet Tromsø:

Kampen åpnet med et markert TIL-overtak, som stort sett varte gjennom 90 minutter, og det gikk bare to minutter før første ballen lå i nettet. Johnny Albertsen satte kontant en returball fra keeper like innenfor stolpen fra en 8-10 meter. Og bare fire minutter senere lå ball nummer to i nettet. Det var et langskudd fra 20 meter som Hans-Tore Bjerkaas sendte i veg. I denne perioden hadde TIL et hav av sjanser, og det burde blitt flere mål. 3-0 kom imidlertid ikke før etter 23 minutter, da Odd Erik Bergås gikk opp på hjørnet av 5-meteren og satte et overlegg fra venstre i mål med hodet.

Odd Erik har fått Troms Fotballkrets hedrestegn. Han var den første fra Nord-Norge som ble tatt ut og spilte på et aldersbestemt landslag!

Odd Erik har i alle år arbeidet i forsikringsbransjen. Han bor nå på Østlandet, men besøker Nord-Norge hvert år.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen (19.06.2006)

Hjemsted: Lyngen

Født: 16.07.1948

TILs-debutdato: 10.08.1975

TILs-siste dato: 08.08.1976