2.div.avd.C 1975: Mo IL - Tromsø IL

Tromsø Idrettslag gjorde det eneste nødvendige. De scoret mål på Sagbakken Stadion mot Mo IL, og selv om det ikke var det store spillet som lå bak, var det tilstrekkelig for å berge poengene mot et Mo-lag som hadde føringen i størstedelen av kampen, men som ikke maktet å omsette sjansene i mål.  Mo IL begynte best, men fikk det ikke helt å fungere, det gjorde at enkelte spillere begynte å gå sure i slutten av omgangen, dermed kom TIL mer med i spillet, men de store sjansene uteble helt til det tre minutter gjensto av omgangen.

Da fikk Johnny Albertsen et tilbakespill fra en av sine egne, han satte hodet til og nettet. Dette ble kampens eneste scoring, og kom etter et heller labert spill, men for TIL var det nok. I sluttminuttene presset MO IL feberilsk, men maktet heller ikke da å få nettkjenning mot et Tromsø-lag som ble presset helt over på defensiven.

Denne gang er vi tilbøyelig å trekke fram keeper Torbjørn Schanke for meget sikkert og fint spill, spesielt ute i feltet ryddet han opp fint gang etter gang. Ellers var Morten Nilsen og Johnny Albertsen gode.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 23.11.2003

Del dette: