Norge
Fødselsdag:
09.01.1949
Biografi:

Geir Eilertsen er oppvokst på Røstbakken. Etter en kort periode i Godtemplar IL (GIL) ble han "headhuntet" til TIL som 10-åring av Gunnar Nilsen, far til Trond Gunnar og John Nilsen. Han spilte aldersbestemt fotball i alle klasser for TIL. Geir var en meget talentfull ungdom og spillte som regel en aldersklasse over egen klasse. Han fikk flere by og kretsmesterskap, og spilte nordnorsk juniorfinale mot Bodø/Glimt i Bodø. (Glimt vant 3-1.)

Geir debuterte på A-laget som 18-åring, men da han var ferdig med militærtjensten i 1969, var motivasjonen borte for videre fotballspilling. Da han ble gammel nok spilte han endel sesonger på TILs old-boyslag. Her er et utdrag fra Nordlys av bortekampen mot Furuflaten i 1968.

I andre omgang hardnet spillet til, og det syntes som om spillerne var mer interessert i hverandre enn i ballen. Og med en slik innstilling blir det som kjent ikke kvalitet over en kamp. Og hadde ikke Jon Risas frispark i det 18. minutt, fra omlag 18 meters hold, gått forbi en uplassert keeper, så ville kampen endt uavgjort. På TIL-laget var det bare Geir Eilertsen og Dagfinn Holsts innsats som kan få brukbar kritikk. På midtbanen sviktet det i lange perioder.   Magne Fredriksen, Storsteinnes, dømte.

Geir har arbeidet hos J.M.Hansen siden 1970, og i dag er han lagersjef i samme bedrift.

Han er fortsatt fotballinteressert og engasjert i frivillighetsarbeidet i TIL.

Utarbeidet av Hugo Anthonsen og Per Salomonsen (01.9.2006).

Hjemsted: Tromsø

Født: 09.01.1949

TILs-debutdato: 04.08.1967

TILs-siste dato: 06.08.1968