4.div.TITO 1967: Nordkjosbotn IL - Tromsø IL

I en til sine tider velspilt oppgjør i Nordkjosbotn, vant Tromsø IL, om enn i største laget, en fortjent 3-0 seier over hjemmelaget. Stillingen ved pause var 1-0.

Kampen åpnet friskt, og det var hjemmelaget som viste de beste takter de første minuttene, - men etter hvert kom TIL til hektene, og den første halvtimen spilt de virkelig pen fotball. Spillerne fant hverandre godt, men løperekka var tannløs. Dog var det ikke værre enn at Arne Andreassen etter 25 minutt puffet ballen bak Oddbjørn Heimlund. Også NIL hadde sine sjanser, og deres angrep var virkelig farlig, vi noterte to stangskudd det siste kvarteret av omgangen.

I andre omgang åpnet igjen NIL best, men heller ikke nå ville det lykkes. Spillet jevnet seg ut og i det 20. minutt av omgangen økte TIL ved Svein Hugo Hansen, forøvrig kampens peneste og beste scoring. Et innlegg fra venstre ble tatt på direkten og føk i nettmaskene uten en sjanse for keeper. Dagfinn Holst fastsatte så sluttresultatet til 3-0 i kampens siste minutt.

TIL vant fortjent og spilte til tider noe av det beste vi har sett i år. Men løperekka var det ikke rart med. Laget spilte seg til mange sjanser, men sløset dem bort. Best på laget var Roy Johansen, Bjørn Steinar Johansen, Kjell Falung og Edmund Kristoffersen.

I en lettdømt kamp gjorde dommer Wiggo Fjellberg sine saker utmerket.

Oppdatert: 28.09.2003