3.div.distr.10 1966: Nor Narvik - Tromsø IL

Tromsø IL demonstrerte for 800 Narvik-tilskuere at laget ikke har noe i den nye storserien å gjøre. Til tross for at Nor på ingen måte spilte opp mot sitt beste, avfeide de tromsøguttene med hele 5-0. To av målene ble scoret i første omgang.

Det var tydelig helt fra starten av at Nor hadde bestemt seg for å vinne, og allerede etter åtte minutters spill lå første ballen bak Roy Johansen. Nors venstre back, for anledingen senterløper Torbjørn Woll, sørget for det. Det gjorde han for øvrig tre ganger til før dommeren fikk stoppet han ved å fløyte for full tid.

Nor lå over hele første omgang, men noterte seg for bare to mål. Andre omgang startet med TIL-press, og det varte i tjue minutter, men angrepene stoppet tjue meter fra Nor-målet. Så våknet Nor igjen og knuste inn tre mål til. Tor Brandeggen ble godt passet på , og det var vel en stor del av årsaken til at løperekka var uten brodd. Og når forsvaret spilte en av sine dårligste kamper for året, forklarer det resultatet. Skal noen tromsøgutter få god kritikk må det ble Johnny Ingebrigtsen og Svein Gustavsen.

Oppdatert: 23.09.2003