NNM 3.runde 1964: Nordreisa IL - Tromsø IL

Tromsø IL karret seg med i 4. runde i det nord-norske mesterskap på en sterke første omgang i kampen mot Nordreisa IL i Nordreisa. Kampen endte 2-1 til TIL, etter at de hadde ledet 2-0 ved pause. Etter pause reduserte Nordreisa og hadde en lang rekke kjempesjanser som godt kunne gitt uttelling. Det regnet i Nordreisa før kampen og mens kampen pågikk, og banen var de fleste steder dekket av vann som skapte en lang rekke situasjoner og forviklinger. Det ble en publikumskamp av de store til tross for det våte været, og da Nordreisa i andre omgang sørget for redusering, var de 300 tilskuerne med på notene.

TILs overlegenhet i første omgang illustrerte godt det faktum at laget hadde fem corner mot Nordreisas ett. Det første målet kom også etter corner som en av løperne utnyttet og satt i mål. Før dette hadde Bjørn Steinar Johansen reddet et Nordreisa-angrep på målstreken.

Bare fem minutter etter den første scoringen satte TIL inn nummer to på et hardt skudd fra kloss hold, i de siste minuttene av første omgang hadde Nordreisa en rekke fine sjanser, men de gikk hele 20 minutter av andre omgang før det ble mål - ved ytre høyre Rolf Hugo Hansen. TILs mannskap spilte en jevn kamp. Skal noen på banen fremheves må det bli de to lags senterhalfer, hjemmelagets Svein Gustavsen og TILs Hugo Anthonsen.

Oppdatert: 06.09.2003