Terje Gunnar Johnsen

Nasjonalitet: 
Norge
Fødselsdag: 
03.10.1954
Biografi: 

Terje Gunnar Furnes er født i Tromsø. Han vokste i i Bukta og Strandgata. Begynte å spille fotball i TIL på baby-laget i 1962. Terje Gunnar hadde mange kretsmesterskap i aldersbestemte klasser. Han gikk gradene opp og kom på et meget godt gutte og juniorlag. I disse to klassen fikk han representere kretslaget og interkretslaget.

Terje Gunnar fikk bare tre A-lagskamper, men du verden hvor mange kamper han satt på benken som andre-keeper, samt en mengde med B-kamper. TIL hadde disse periodene meget gode keepere som, Roy Johansen, Roald Jan Pedersen, Thorbjørn Schanke og Hans A. Moen. Det som kjennetegnet Terje Gunnar som keeper var at han var uredd og god på streken. Han utviklet seg etterhvert til å bli god i felten også. Han skryter veldig av miljøet i TIL den gang han var spiller.

Terje Gunnar var en god skihopper, var med i nordnorsk mesterskap, han drev også med svømming og turn. I sin lange periode i Tromsø IL, var han ett halvt år i Skarp. Han spiller den dag i dag old-boys. Han har trent ett guttelag for TIL.

Hans yrkesaktive karriere var i brannvesenet som feier og senere i branntjenesten. Han har to barn Marius 32 år, han har spilt for TIL i aldersbestemte klasser. Og Marthe 29 år som har spilt på jentelaget til TIL. Idag er han å se på Alfheim når TIL har hjemmekamper, han er også disponibel for vakttjenesten på hjemmekampene.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. (07.05.2010)


Hjemsted: Tromsø

Født: 03.10.1954

TILs-debutdato: 22.08.1976

TILs-siste dato: 08.08.1982

Høyde: 175

Matchvekt: 75

Andre klubber: Skarp

Posisjon: Keeper
 

Kampdagsorter i stigende rekkefølge Turnering Hjemmelag Bortelag
08.08.1982 3.div.avd.F Alta IF Tromsø IL
22.08.1976 3.div.TITO Bardufoss OIF Tromsø IL
Del dette: