Tippeligaen 2015: Tromsø IL - Haugesund FK

At en kamp vipper er en klisjé, men TIL-Haugesund gjorde i aller høyeste grad det helt til Zdenek Ondrasek og Remi Johansen skjøt Alfheim-stemningen til værs.

Sistnevnte dunket inn 2-0-målet i sin kamp nummer 200 for TIL.

Hvor høyt det antall blir til slutt, er et åpent spørsmål. Johansens kontrakt går ut etter årets sesong. Han er den eneste klubben har forhandlet med av spillerne på utgående avtale, og der endte det hele i brudd. I hvert fall foreløpig – klubben har ikke gitt helt opp, selv om de erkjenner at det er stor avstand mellom tilbud og krav.

– Artig å spille i TIL.  

Etter målet og seieren i jubileumskampen var Johansen ikke veldig snakkesalig om fremtiden.

Han hadde imidlertid fått med seg at supporterne sang om at han måtte bli i Tromsø. Noe løfte ville han likevel ikke gi tilbake om at det kommer til å skje.

– Jeg kan love dem at det er veldig artig å spille fotball i TIL, så får vi heller ta den biten seinere, sier Johansen, som smilende kommenterer sangen slik:

– Det er godt å høre at de i hvert fall ikke hater meg.

– Som en «stor stein ut av kroppen»

Man kunne se på spillerne hvor velsmakende de sene målene som ga tre poeng for tredje gang denne sesongen (alle tre har vært 2-0-seire) var.

– Det var deilig i dag. Og viktigere enn min 200. kamp og målet mitt var det at det ble tre poeng. Jeg skal ikke stå her og si at det ikke er veldig godt å score, for det er det – men det er mye bedre å score et mål som bidrar til at vi vinner, sier Remi Johansen.

TILs beste var Remi Johansen.          Dommer var Dag Vidar Hafsås fra Kolstad Fotball.

Utarbeidet av Per Salomonsen.   Kilde: Nordlys.

Del dette: