1.divisjon 2014: Ull/Kisa - Tromsø IL

Jonas Johansen med fire mål på to kamper.

Det var Remi Johansen som åpnet scoringsballet med sin andre hælscoring på rad på bortebane.

Så leverte TILs spiss for anledningen, Jonas Johansen, to scoringer - en før og en etter pause. Begge ekte spisscoringer, der han halvt liggende plantet ballen hardt i nettet.

Det betyr at 29-åringen, som scoret begge TILs mål mot Bryne fra midtbaneposisjon, har fire mål på de to siste kampene - og seks totalt i 1. divisjon i år.

- Ja, det passer ikke helt med ferie nå. Det er litt synd, smiler Johansen etter seieren på Jessheim søndag.

- Alltid vært målfarlig
Han mener det ikke er tilfeldig at målene nå renner inn.

- Jeg har vel alltid egentlig vært målfarlig, så jeg håper bare det kommer flere sjanser, sier 29-åringen.

Han har satt seg et mål for hvor mange nettkjenninger det skal bli i 2014.

- Før sesongen, da jeg skulle spille for TUIL, hadde jeg ti som mål - så kommer jeg på det antallet, er det bra. Jeg hadde ni siste jeg spilte i 1. divisjon, sier Johansen, som ligger godt an til å kunne nå målet sitt.

Nå vil han også bli vanskelig å sette ut av laget - selv om TIL nå ikke har kamp før kvalifiseringen til Europa League begynner 3. og 10. juli. Der trekkes første og andre kvalifiseringsrunde mandag 23. juni.

Johansen var fornøyd med måten TIL reiste seg på etter det sure tapet for Bryne.

- Vi bestemte oss for at vi skulle revansjere oss. Vi måtte vinne i dag, og det gjorde vi. Det var deilig, sier TILs nye Ondrasek-erstatter.

Steinar om Remi: - Fantastisk prestasjon
Også hovedtrener Steinar Nilsen var veldig godt fornøyd med hvordan spillerne responderte etter en dyp skuffelse på Alfheim torsdag.

- Jeg synes vi kontrollerte hele matchbildet og spilte det spillet vi ønsker, oppsummerer Nilsen, som også satte pris på at Remi Johansen kopierte sin hælscoring mot Hødd.

- Ja, han er glad i de hælsparkene inne i boksen. Det er en fantastisk prestasjon, sterkt gjort, mener Nilsen.

- Vi kjente en veldig revansjelyst etter en dårlig prestasjon og en dårlig følelse etter forrige kamp. Jeg er særdeles fornøyd med hvordan spillerne tar tak i kampen i dag. Spillerne var skuffet torsdag, og vi var skuffet. Det var viktig for oss å levere en god prestasjon i dag, sier Steinar Nilsen til Nordlys.

TILs beste Jonas Johansen.       Dommer var Sigurd Smehus fra Kringstad.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde: Nordlys.

Del dette: