1.divisjon 2014: Tromsø IL - Sandefjord

TIL er det beste laget i serien mener Remi Johansen.

Toppoppgjøret mellom TIL og Sandefjord endte 0-0 etter en særdeles sjansefattig kamp på Alfheim.

– Vi er aldri fornøyd med ett poeng på Alfheim, så dette var skuffende. Vi møtte et veldig defensivt Sandefjord-lag, men greide ikke helt å omsette sjansene våre, så det må vi jobbe med, sier Remi Johansen

Størst potensial
Uavgjortkampen betyr at Sandefjord topper tabellen med 30 poeng etter 13 serierunder, to poeng foran "Gutan".

– Jeg mener vi er det beste laget i ligaen, helt klart. Det baserer jeg på faktumet at vi har mest ball og skaper flest sjanser i kampene vi spiller og er laget med størst potensial, sier Remi Johansen.

Navnebror Jonas sa seg enig.

– Jeg mener vi er det beste laget i ligaen, helt klart. Jeg føler meg sikker på at vi rykker opp i år, sier Jonas Johansen.

Solid defensivt
Midtstopper Simen Wangberg er også enig.

– Ja, uten tvil. Jeg synes absolutt at vi er det beste laget i divisjonen. Vi er solide defensivt i dag, men skaper samtidig ikke nok målsjanser. Vi er god helt til den siste tredelen, men vi jobber hele tiden for å bli bedre og vi har mye å revansjere nå de to neste kampene, sier Wangberg.

Bryne først ut
TIL har to kamper igjen før fotballferien: hjemme mot Bryne førstkommende torsdag og borte mot Ullensaker/Kisa på søndag.

– Det skal bli bra med noen dager fri. Vi har hatt et tett og tøft kampprogram, men er ekstremt revansjesugne etter uavgjortkampen her, sier Simen Wangberg.

Uten press
Unggutten Runar Espejord fikk sjansen fra start mot Sandefjord, og flere unggutter har sluppet til den siste tiden.

– Vi har en tynn tropp, det har vi. Samtidig tror jeg ikke vi lider noen nød. I europacupen kan vi høste internasjonal erfaring og spille litt uten press og utvikle angrepsspillet vårt, så at vi kommer til å ha noen flere kamper enn de andre lagene, tror jeg ikke vil være noen stor ulempe for oss, sier Wangberg.

Tviler på TIL-retur
En mann som var fornøyd med uavgjort, var den gamle Alfheim-helten Lars Iver Strand (31).

– Det er alltid kjekt å spille i Tromsø. Jeg håper det er vi og de som rykker opp i år. Ett poeng her skal vi være godt fornøyd med, sier Strand, som tviler på at han noensinne spiller i rødt og hvitt igjen.

– Når det ikke har skjedd til nå, så tviler jeg vel. Men man skal aldri si aldri fotball. Det har jeg lært meg til nå, sier Lars Iver Strand.

TILs beste var Remi Johansen.    Dommer var Ole Gya fra Helleland IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen.    Kilde: itromsø.

Del dette: