1.divisjon 2014: Tromsø IL - Kristiansund BK

En haltende Zdenek Ondrasek.

Magnus Andersen sendte hjemmelaget i føringen etter ti minutter, men et vakkert langskudd fra 20 meter, kontant nede i høyre hjørne.

Men bortelaget svarte like etterpå. Simon Tomren fikk stå helt alene inne i TIL-boksen og sette inn 1-1. TIL-forsvaret var uvanlig passive i forkant av scoringen også.

Viste moral
TIL viste imidlertid moral gjennom å gå opp i ledelsen atter en gang - bare fire minutter seinere: Simen Wangberg forlenget en corner, og på bakerste ventet Zdenek Ondrasek. Kristiansund-målvakten reddet det første forsøket, men på den andre muligheten satt den for Kobra - som dermed gjorde sitt 6. seriemål i år.

Men i feiringen så man at Kobra tydelig slet med tåplagene som har holdt han unna treningsfeltet flere ganger de siste ukene. Kobra løp haltene mot Forza Tromsø for å ferie målet, og bare minutter seinere ble han tatt av banen til fordel for tenåringen Runar Espejord.

- Jeg ville egentlig ikke spille denne kampen, jeg følte meg ikke bra. Men jeg pratet med Steinar (Nilsen) i morges, og vi ble enige om å prøve. Jeg er glad jeg rakk å score, sier Zdenek Ondrasek til Nordlys.

- Rekker du kampen på søndag?

- Jeg vet ikke. Jeg må se hva vi kan gjøre i løpet av de neste dagene. Hvordan jeg føler meg på søndag blir avgjørende, svarer Kobra.

- Det var vondt fra det første minuttet i dag, legger Kobra til.

Ny sjanse for Espejord?
Dermed kan fort Runar Espejord få fornyet tillit på topp for TIL.

- Runar gjorde sine saker veldig bra i dag, sier Morten Moldskred.

Han scoret selv 3-1 - som ble satt opp av nettopp Espejord.

- Fantastisk innlegg, fastslår Moldskred.

- Det var utrolig artig å være utpå der i dag. Jeg følte det gikk helt greit. En målgivende pasning er bedre enn ingenting, jeg har stor tro på at målet kommer snart, sier Runar Espejord.

TILs beste var Magnus Andersen.       Dommer var Omar Rafiq.

Utarbeidet av Per Salomonsen.      Kilde:Nordlys.

Del dette: