1.divisjon 2014: Tromsø IL - Bærum

Thomas Kind Bendiksen og Morten Moldsked jubler etter 1-0 målet.

Magnus Andersen leverte en solid kamp, og noterte seg for en scoring og to målgivende. - Det er alltid deilig å score, sier Andersen til iTromsø etter kampen. Syv mål på 16. mai, selveste fotballens nasjonaldag disket TIL opp med en festforestilling. Det endte til slutt 5-2. - Ting satt bedre i dag, og det blir ekstra behagelig å gå i tog med en seier på forhånd. Nå kan vi gå og smile, sier Andersen.

Remi Johansen leverte også varene mot Bærum, og scoret to mål. Det første med høyrefoten, det andre med et fantastisk hodestøt. - Det var to klasseinnlegg. Det var bare å sette foten og hodet til, sier Johansen til iTromsø. - Innøvd trekk? - Nei, men kloke spillere tar det der og da. Fy f*** det var et bra innlegg og et bra angrep. Og jeg måtte jo gjøre noe får jeg ble byttet ut, sier han og ler. -

Dette er et skremmeskudd til konkurrentene og de rundt oss, sier Johansen etter nedsablingen av Bærum. Ikke helt frisk Dermed blir 200-årsjubileet for Norges grunnlov også en feiring for "Gutan". - Vi skal kose oss med dette i dag, og gå i tog i morgen. Men helt frisk er ikke Remi enda, selv med to mål. - Det er stabil bedring, rett og slett. Jeg er ikke helt der jeg skal være.

TILs beste var Hans Julius Eriksen Norbye.       Dommer var Kristoffer Helgerud fra Lier.

Utarbeidet av Per Salomonsen.       Kilde:itromsø.

Del dette: