1.divisjon 2014: HamKam - Tromsø IL

20 MÅLPOENG: Magnus Andersen scoret 12 og hadde åtte målgivende i årets 1.divisjon. Øksfjordingen advarer lagkameratene foran comebacket i eliteserien neste år.

TIL vant sesongens siste kamp i 1.divisjon med overbevisende 4-1 mot Ham-Kam på Briskeby søndag formiddag.

Kampen fulgte vi minutt for minutt her

TIL-debutant Jostein Gundersen fikk en vond opplevelse i første omgang, da hans svake klarering forærte Mustafa Hassan kampens første mål.

Utlikning av Simen Wangberg like før pause sørget for 1-1- halvveis.

I andre omgang styrte TIL. Magnus Andersen sørget for 2-1 med et godt skudd fa 17 meter.

Så økte TIL til 3-1, etter det som så ut som et selvmål.

Zdenek Ondrasek fastsatte til 4-1 da han headet inn et hjørnespark fra Thomas Kind Bendiksen.

12.min: 1-0! Til Ham-Kam! Og for en marerittaktig debut for unggutten Jostein Gundersen. Skal avklare et innlegg, men stusser ballen rett i beina til Mustafa Hassan, som banker ballen i nettet fra ti meter.

44 min: 1-1! Midtstopper Simen Wangberg scorer. Zdenek Ondrasek slo inn fra venstre, og Wangberg styrer inn utlikningen med hodet.

51 min: 1-2! TIL har snudd det, og det skjer etter en fin scoring av Magnus Andersen. Han skar inn fra høyresiden og avsluttet nede til venstre for keeper.

54 min: 1-3! TIL øker ledelsen. Det ser ut som et selvmål etter at Ondrasek avslutter et innlegg fra Remi Johansen.

76 min: 1-4! Zdenek Ondrasek stanger inn hjørnespark fra Kind Bendiksen.

Kampen er uten betydning for tabellutfallet, i og med at Ham-Kam allerede er klare for 2.divisjon neste sesong, mens TIL avslutter opprykkssesongen på Briskeby.

TILs beste var Magnus Andersen.    Dommer var Christian Moan fra Løvenstad.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde:Nordlys.