1.divisjon 2014: Bryne - Tromsø IL

En skuffet Steinar etter kampen.

Tre poeng ville sikret opprykk - og en sjanse til å bli seriemester. Nå må TIL vente i minst 14 dager før de er et eliteserielag igjen. Men trener Steinar Nilsen har mye å jobbe med foran kampen mot Sandefjord om 14 dager.

TIL har tapt fire av de fem siste bortekampene og i noen av kampene har ikke prestasjonen vært all verden. - Vi taper fortjent. Ingen tvil om det, sier TIL-treneren.

Ikke gode nok

Han innrømmer at TIL ikke var gode nok. - Det var mye rot både i det offensive og det defensive spillet. Vi var ikke trygg nok, sier Nilsen. Han hevder at han ikke tenker så mye på tabellen. - Vi ønsker å vinne hver kamp, og vi ønsker å utvikle oss videre. Nå får vi se hvem som står fram og tar ansvar, fortsetter Nilsen.

Han kunne ha startet planleggingen av 2015-sesongen etter matchen mot Bryne. - Nå skal vi først evaluere denne kampen. Og så skal vi forberede oss til kampen mot Sandefjord. Vi skal bruke de neste to ukene til å trene god. TIL-treneren liker ikke at de ble kjempet ut av stilen. - Vi ble på mange måter kjempet ut av stilen. Innsatsen må jo ligge i bunn.

Ikke påvirket

Han hevdet at spillerne ikke var påvirket av resultatene i divisjonen mandag. - Vi hadde ikke planlagt noen opprykksfest etter denne kampen. Skal man feire noe som gjør man det gjennom gode prestasjonen. Prestasjonen i dag var ikke god. Vi har all grunn til å være skuffet over oss selv, sier Nilsen.

Heller ikke keeper Benny Lekström, som kanskje var TILs bestemann, var fornøyd med et som skjedde på Jæren. - Det er vel første gang denne sesongen at et lag har skapt flere sjanser enn oss. - Og tross at vi fikk en god start. Jeg hadde en god følelse foran kampen og vi hadde en god kampplan, sier Lekström. Han legger ikke skjul på at TIL hadde muligheten til å vende tilbake til eliteserien og han er skuffet over at det ikke gikk. - Vi ville jo avgjøre det så fort som mulig. Nå får vi samle gjengen. Han var sjanseløs på det første målet, etter at William Frantzen ble lurt. Den andre scoringen mener han var unødig. - Det skal ikke skje. Men det skjedde.

Og dermed er TIL fortsatt et lag på nest øverste nivå. Beklaget Samtlige i TIL-leiren beklaget den svake innsatsen. De 100 TIL-supportene som haddde tatt turen til Bryne fikk ikke valuta for pengene. - Søppel og svakt, innrømmer lars Gunnar Johnsen. Han er ikke i tvil om at det TIL serverte på Bryne er alt for dårlig. - Vi må bare beklage det overfor supporterne. Dette var ikke bra. Det er grunnen for at det ble tap.

TILs beste var Benny Lekstrøm.     Dommer var Mads Andreas Ahlsen fra Hafslund IF.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde: Nordlys.

Del dette: