1.divisjon 2014: Bærum - Tromsø IL

Vi var skremmende dårlig sa TIL-kapteinen.

BÆRUM: TIL tapte 1-2 mot Bærum, og klarte dermed ikke å ta tilbake tabelltoppen i 1.-divisjon.

Etter oppgjøret var det en hoderystende gjeng av spillere og trenere som sto på det inngjerdede asfaltplassen utenfor bortegarderoben på Sandvika stadion.

- Det vi leverer før pause er skremmende dårlig, sier Kind Bendiksen, som var kaptein fordi Miika Koppinen startet på benken.

Reisebelastning

Han kunne se Andreas Aalbu gjøre både 1-0 og 2-0 før TIL reduserte ved Jonas Johansen.

- Vi får kampen inn i vårt spor, og vi tar grep om kampen de første minuttene. Så kommer en periode der vi nesten har hver vår tur å miste ballen, og det pågår i et lite kvarter hvor de også scorer. Alle angrepene våre brytes ned på grunn av personlige feil. Vi ser tunge ut utpå der, sier Kind Bendiksen.

- Hvorfor skjer dette?

- Dette er ingen unnskyldning, men det er første gang denne sesongen vi reiser ned på kampdagen. Jeg kan ikke si at det er derfor, men jeg har følt meg i fin form den siste tiden, men var ikke helt der jeg skulle være i dag. Litt tung i kroppen, og det så ut som vi var veldig mye seigere enn vi bruker å være. Vi er ikke på stasjon verken fysisk eller psykisk. En slett prestasjon mot et lag vi skal slå, sier Kind Bendiksen.

Forbannet

Midtstopper Simen Wangberg var oppgitt etter kampslutt.

- Vi har all grunn til å være forbannet etter denne prestasjonen. Vi får kampen inn i vårt spor, men slipper oss ned helt unødvendig. Da føler vi kanskje at vi har bra kontroll, men når vi spiller som resten av kampen er vi ikke bedre enn andre lag i denne divisjonen, sier Wangberg.

TILs beste var Kent Are Antonsen.   Dommer var Per Erik Haugen.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde: itromsø.

Del dette: