UEFA Europa League 2.kvalikkrunde 2013: Inter Baku - Tromsø IL

En fornøyd Agnar Christensen etter at TIL har avansert.

BAKU/TROMSØ(iTromsø): Til tross for en hektisk avslutning drar «Gutan» hjem fra Baku med avansement.  TIL hadde en 2-0-ledelse å gå på fra første oppgjør, og hadde stort sett kontroll på Inter Baku. Første omgang var en svært kjedelig affære til tross for en morsom start. Inter Baku hadde et par halvsjanser tidlig i omgangen, men fram mot pause var det lite som skjedde i Baku.

Kyniske TILs hadde stort sett kontroll på det som kom av forsøk, men etter 76 minutter glapp det bakover. Inter Baku kom seg forbi Adnan Causevic på venstrekanten og slo et innlegg gjennom boksen. Det ble slått tilbake, der Tskhadaze hamret ballen i mål fra omtrent to meter.

Dermed ble «Gutan» smånervøse, og ved mange anledninger ble opsptod farlgie situasjoner i boksen. I tillegg brukte TIL de få mulighetene de hadde på å hale ut tiden. Dermed ble hjemmelaget enda mer frustrerte jo lengre tiden gikk. Kjempemulighet og

fire minutter på overtid, over den tillagte tiden, fikk de muligheten. Marcus Sahlman kom ut, men fikk ikke tak i ballen. Dermed var ballen helt fri, men heldigvis for «Gutan» ble Inter Baku-spilleren avblåst for offside.

Dermed endte det 1-0, noe som betyr at TIL går videre med 2-1 sammenlagt.

TILs beste var Saliou Ciss.    Dommer var Eli Hacon fra Israel

Utarbeidet av Per Salomonsen.    Kilde: itromsø.

Del dette: