Tippeligaen 2013: Sandnes Ulf - Tromsø IL

Morten Moldskred scoret TILs eneste mål.

TIL tapte den viktige bortekampen mot Sandnes Ulf med 1-2. Klubben er nå 13.plass, tre poeng foran kvalikplasserte Start etter 19 serierunder.

- Det er surt når det ble avgjort helt på slutten. Andreomgangen vår var bedre enn den første, men det holdt ikke i dag heller, sa trener Agnar Christensen til Cmore etter kampslutt. TIL-treneren var misfornøyd med baklengsmålene. - Vi gjorde store forsvarsfeil, og ble straffet for det, og fikk som fortjent. Det irriterer meg grenseløst at vi driter oss ut i sluttminuttene. Denne kampen skulle vi klart å "safe" inn til 1-1, sa Agnar Christensen.

TIL slet i åpningen borte mot Sandnes Ulf, og lå fortjent under etter scoring av Steinthór Thorsteinsson etter ni minutter. TIL svarte kjapt, da Morten Moldskred utliknet for TIL etter 13 minutter, med en vakker avslutning fra 15 meter. Siden jevnet kampen seg ut, før hjemmelaget tok over igjen siste kvarteret, og trykket TIL bakover på banen, og skapte flere gode muligheter.

TIL var heldige som hadde 1-1 til pause. Andre omgang ble også jevnspilt, der hjemmelaget hadde den største sjansen med Thorsteinsson før avgjørelsen falt like før slutt. Skuddet fra Raskaj traff Fredrik Thorsteinbø, og overlistet Sahlman, til 2-1 for hjemmelaget. Kampen mellom Sandnes Ulf og TIL på Sandnes Stadion var en meget viktig kamp i bunnstriden i eliteserien. TIL kom rett fra 120 minutter, pluss straffespark, mot Differdange på torsdag, og det preget laguttaket til Agnar Christensen.

TILs beste var Morten Moldskred.   Dommer var Per Ivar Staberg.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde: Nordlys.

Del dette: