UEFA Europa League Playoff 2012: Tromsø IL - Partizan Beograd

Allerede før ti minutter var spilt hadde TIL vært farlig frampå hele tre ganger, uten resultat.
Men "Gutan" presset på for et ledermål.

Tok ledelsen
Etter 37 minutter var dommeravgjørelsene glemt, og TIL-supporterne fikk noe å juble for. Thomas Drage
gikk ut for å ta corner, men corneren ble klarert ut til Andersen i returrommet.
Han spilte ballen ut til Drage, som dro av Vladimir Volkov, før han slo et nydelig innlegg.
I boksen ventet Alexandar Prijovic, som stanget inn ledermålet via tverrliggeren.

Rutinerte serbere
Etter 43 minutter viste Partizan hvilket lag som har størst rutine i Europa. Ut av ingenting dukket
Sasa Markovic opp og stanget inn utligningen foran et tafatt TIL-forsvar.
Dermed scoret serberne på sin første mulighet i kampen.
Like før pause fikk Fredrik Björck en ditto stor mulighet. Sekunder før dommeren blåste av fikk han stå alene -spiller
på straffemerket og avslutte helt fritt. Keeper var sjanseløs på det knallharde skuddet, men en Partizan-spiller
stod på streken og hindret TIL å ta ledelsen.

Luftens baroner
Etter 77 minutter ville Fredrik Björck revansjere kjempemissen fra like før pause.
Ruben Yttergård Jenssen hadde tatt over dødballansvaret fra Thomas Drage, og slo en glimrende corner.
Björck steg opp, og med et fantastisk hodestøt sendte han "Gutan" i ledelsen.
Dermed gjorde svensken opp for missen på overtid i 1. omgang.

Fem minutter senere var Jenssen servitør igjen. Landslagsspilleren slo et innoverskrudd frispark inn i feltet.
Der dukket TILs midtbanespiller opp og førte TIL i ledelsen.
Men jubelen stilnet fort på Alfheim. Minuttet senere rev Aleksandar Mitrovic seg løs i feltet og reduserte til 3-2 via stolpen.

TILs beste var Miika Koppinen.     Dommer var Robert Schørgenhofer fra Østerike.