Tippeligaen 2011: Tromsø IL - Fredrikstad FK

Ruben i ferd med å score TILs første mål.

TIL var tilbake på vinnersporet da Fredrikstad ble slått 3-1 i dagens kamp på Alfheim

Det ble en spennende og fartsfylt kamp på Alfheim da TIL møtte Fredrikstad på Alfheim i dag.

Begge lagene trengte en trepoenger i dag. TIL gikk med dagens seier opp på 2. plassen på tabellen, og er nå kun tre poeng bak Molde som fortsatt holder tetplassen på tabellen.

Fredrikstad hadde muligheten til å avansere på tabellen, men dagens 3-1 tap mot TIL gjorde at laget fra plankebyen ligger farlig nær bunnen av tabellen med sine 23 poeng. Ned til Sarpsborg 08 på direkte nedrykk er det nå kun seks poeng.

TIL hadde god kontroll på Fredrikstad i dagens kamp. En tidlig ledelse etter tre minutter (målscorer Ruben Yttergård Jenssen!) gjorde at "gutan" kunne senke skuldrene og spille sitt eget spill.

Fredrikstad forsøkte i første omgang å ryste TIL, men med veteranene Sigurd Rushfeldt og Miika Koppinen tilbake var tryggheten tilbake i laget.

I andre omgang hadde TIL god kontroll på Fredrikstad, og gjestene kom knapt til målsjanser i denne omgangen.

Mål nr. 170.

En som derimot ikke har sluttet å score mål er TILs kaptein og tidenes toppscorer i Tippeligaen Sigurd Rushfeldt. Kapteinen var involvert i den første scoringen til Ruben Yttergård Jenssen, og stod selv for den viktige 2-0 scoringen. Dermed har målkongen passert 170 mål i Tippeligaen.

Vakker 3-0 scoring.

Dagens prestasjon stod likevel Ruben Yttergård Jenssen for. TILs midtbaneelegant får ballen på egen banehalvdel og setter fart direkte mot FFKs mål. Løpet varer helt inn i 16 meteren til FKK da Jenssen vakkert hælsparker ballen til Steffen Nystrøm. Spissen, som nettopp er kommet på banen, takker og bukker for pasningen, og smeller ballen i mål fra 12 meter. Vakkert, vakkert, vakkert!!!!!

2. plass på tabellen.

Seieren mot FFK løftet til opp på en 2. plass på tabellen med 35 poeng. Molde leder med sine 38. Helt i bunnen sliter Start med sine 14. poeng etter dagens 2-0 tap mot Sogndal.

TILs beste var Ruben Yttergård Jenssen.   Dommer var Trond Ivar Døvle fra Svarstad IL.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Eirik Haldorsen).

Oppdatert: 21.08.2011