Tippeligaen 2006: Tromsø IL - Stabæk

Etter to strake tap, og tidenes dårligste serieåpning, blinker varsellysene på Alfheim.   0-1 til Stabæk førte TIL til siste plass av samtlige lag i eliteserien, som eneste lag med null poeng. Og selv om det fortsatt gjenstår 24 serieomganger stresser både trener Ivar Morten Normark og kaptein Ole Martin Årst etter de første poengene.  - Vi satte på blålysene etter den svake prestasjonen mot Molde. Nå er det litt fremgang spillemessig, uten at de skulle så mye til. Men resultatene er alltid viktigst i fotball, og nå må vi ta poeng gjennom å forbedre prestasjonene våre. For her var de ikke gode nok, sier Ivar Morten Normark.

Verken Normark eller Årst vi unnskylde tapet. Tross det så ut som en klar dytt da Daniel Nannskog ble matchvinner i første omgang, og høylytte protester da alle trodde Stephen Ademolu hadde utlignet gjestenes ledelse, men ble vinket av for offside.

I første omgang var det få høydepunkter. En bra dobbelsjanse til Patrice Bernier før et noe kontroversielt 0-1 mål. Stor sjanse på heading av Årst/Talebinejad etter 35 minutter. Trøstesløs start på andre omgang, helt til Talebinejad fikk en stor sjanse etter 62 minutter, men blåste ballen over. Det var faktisk det eneste TIL skapte av betydning etter pausen.

TILs beste spiller var Patrice Bernier, som har en strålende teknikk og overblikk i perioder.   Dommer var Per Ivar Staberg fra Harstad.