Tippeligaen 1995: Tromsø IL - Vålerenga IF

Referat:   Tore Andre Flo (22) kunne juble for sitt 14. seriemål i år - og tilslutt et meget viktig poeng. Kanskje han også kan få mer å glede seg til, når Drillo tar ut landslagstroppen som skal møte England i privatlandskamp på Ullevaal.

Det var Tore Andre Flo som slo an tonen i den viktige kampen mot VIF. Han scoret allerede etter åtte minutter - etter en pasning i "bakrommet" fra Bjørn Ludvigsen. Derfra og ut ble det en spennende, nervepirrende og sjanserik kamp.

VIF kom tilbake rett etter pause og utlignet ved Dag Riisnæs. Begge lag produserte store sjanser, og Tore Andre kunne og burde blitt matchvinner minutter før Stein Berg Johansen ordnet 2-1, men misset stort. Så kom det utløsende målet, da Stein Berg Johansen klemte inn ballen i nettmaskene.

Dommer var Per Ivar Staberg fra Heimdal.

Oppdatert :07.04.2004