Cup NM kvartfinale 1994: Molde - Tromsø IL

Cupeventyret er over. Et straffe og en keepertabbe av Tor Andre Grenersen ble for mye for et skadeskutt og sterkt redusert TIL-lag. For sjuende gang i løpet av ti år ble kvartfinalen TILs bane i kvartfinalen.

TIL hadde full kontroll i en knapp halvtime. De skapte de få sjansene som var verd å notere seg, og Molde var aldri i nærheten til å true Tor Andre Grenersen. Thomas Hafstad hadde et skudd like utenfor etter tolv minutter. Og etter en drøy halvtime var han på farten igjen. Han fyrte av et kanonskudd som Molde-keeper Morten Bakke fikk fistet over.  TIL førte kampen.  Så gikk alt vest.

Fostervold utfordret Tor Pedersen, Pedersen gikk etter ballen, tok Fostervold i samme slengen ment dommeren, som nølte et sekund før han sprang mot 11-meteren.  Det var klart for den hjemvendte sønn Kjetil Rekdal, mot Grenersen. Og sjølsagt vant Rekdal.

Og fra nå av var Molde best. Et vanskelig tilbakespill til Grenersen ble for vanskelig. Grenersen angrep ikke ballen, Jan Berg snek seg rundt ham, og sendte ballen i det tomme buret. Egentlig var Molde nærmere å øke ledelsen, enn at TIL skulle redusere. For liksom å gjøre kvelden fullstendig miserabel ble Svein Are Andreassen utvist etter sitt andre gule kort.  

Dommer var Terje Hauge fra Lyngbø.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 0.04.2004

Del dette: