Tippeligaen 1993: Tromsø IL - Rosenborg BK

Referat:   Tromsø IL hadde flere situasjoner hvor de var nesten gjennom, men uten å komme til skikkelig scoringsposisjon. Gutan gjennomførte en solid kamp, men manglet det lille ekstra som skal til for å sikre tre poeng. Nesten er ikke godt nok, dermed må TIL gå uka i møte med bunnplass på tabellen.

Taktisk gjorde gutan en av sine bedre kamper på lenge. De spilte strukturet og sikkert defensivt. Tror det er lenge siden Rosenborg har klart å skape så lite. Dette er ting som må tas med videre.

Et godt stykke håndverk. Det viser i det minste at spillerne har ryggrad, forstår alvoret og vil noe. Men vi må være tøffere innenfor motstanderens 16-meter. Med større aggresivitet i de mange "nesten-situasjonene"  kunne det like gjerne blitt seier, sier TIL-trener Harald Aabrekk.

Gutan kontrollerte det aller meste på Alfheim. Med serielederen som motstandere gjorde de det alle meste rett - unntatt å score mål. Defensivt fungerte den nærmest perfekt, på midtbanen var det vilje i duellene - de langt fleste ble vunnet, og fremme ble det jobbet iherdig og godt. Med et slikt spillemessig trykk til tross, TIL klarte skjelden å skape de store sjansene.   

Dommer var Johnny Ditleivsen fra Gruben.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 04.04.2004

Del dette: