Tippeligaen 1993: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Referat:   Lars Espejord elsker å score mot Lillestrøm. I cupfinalen i 1986 laget han det andre målet. I 1990 da TIL vant 2-0 på Alfheim, scoret han det andre målet. Historien gjentok seg i denne kampen. Lars scoret TILs andre mål.

Gjestene åpnet best, de presset TIL høyt oppe på banen. De første 30 minuttene var det kun et lag på banen, LSK.  Etter 26 minutter gikk LSK opp i ledelsen. Dennis Schiller la et perfekt frispark. Mons Ivar Mjelde fikk stå umarkert på fem meters hold, og kanarifuglene var i ledelsen. Det var akkurat det som skulle til.

Gutan ble tydelig tent av den scoringen. Anført av Kaz kjempet de seg tilbake i kampen. Fem minutter før pause brakte TIL balanse i regnskapet, Kaz vant en duell på midtbanen, fikk tuppet ballen videre til Sigurd Rushfeldt, som sendte ballen under Frode Grodås og i mål.

15 minutter før slutt driblet Sigurd alt av LSK-spillere, skuddet ble reddet på streken, returen havnet hos Morten Kræmer som viste like store tekniske egenskaper. Driblet av et par forsvarere, innlegget headet Lars Espejord i mål fra kloss hold, til stor jubel fra hjemmepublikummet.