Tippeligaen 1993: Tromsø IL - Kongsvinger IL

Referat:   Det lyser vilje, innsats og agresivitet av Svein Are Andreassen der han forsøker seg mot Kongsvinger-keeper Erik Holtan.. Og Svein Are var ikke alene i så måte, han hadde resten av laget med seg på akkurat det samme. Gutan ofrer alt for ny kontrakt i Tippeligaen, og er på god vei til å klare det.

Vi har ikke spilt en bedre kamp på to år - minst, slo lagkaptein Lars Espejord fast. Lars var banens best, styrte midtbanen, raderte ut Dag Riisnes, og tapte knapt en duell. Svein Are startet ballet, han var frempå da KIL-forsvaret nølte med en avklaring, og satte ballen i mål.  

2-0: Sigurd tar ned en pasning fra Svein Morten på fem-meteren, tverrvente, og satte en kanon i nettaket.   3-0: Sigurd la en pasning fra Lars inne i feltet, drar seg mot dødlinja, og skyter, foran mål sklir Morten Pedersen frem og sender ballen i mål.   4-0: Sigurd header et innlegg fra Kaz Sokolowski i tverrliggeren, returen får han på foten, og scorer sikkert.  

 Dommer var Thorbjørn Aass fra Rosenborg måtte gi seg til pause med achillesproblemer, og reservedommer Harald Hansen fra Tverrlandet fikk sin ilddåp som fotballdommer i andre omgang.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 04.04.2004

Del dette: