Tippeligaen 1993: Tromsø IL - HamKam

Referat:   Med Sigurd Rushfeldt som frontfigur er TIL på full fart mot ny kontrakt i Tippeligaen. Og grunnlaget har både Sigurd og gutan lagt  på Alfheim de to siste hjemmekampene:  4-0 over Kongsvinger og 4-1 over HamKam. Dette har gitt seks poeng og en  meget god målfoskjell som kan være god å ha for å unngå kvalifisering.

Spillerne hadde et voldsomt press på seg foran denne kampen, det merket vi spesielt i første omgang. I tillegg fikk de ei blemme av et mål mot seg. Og uten forkleinelse for de andre, det var Sigurd som førte ann da Ham-Kam ble sent hjem som slakt. Og målene kom slik:

 1-1: Rush er et hode høyere en de andre på et corner fra Svein Morten Johansen, og styrer ballen i det lengste hjørne.   2-1: Et hardt skudd fra Rush på direkten mellom beina på Ham-Kam-keeperen, etter at Lars Espejord hadde brystet ballen ned på en fem seks meter. 

3-1: Rush vender inne i Ham-Kam-feltet, drar seg forbi to mann, går til dødlinja og finner en umarkert Steinar Nilsen. Han hadde en enkel jobb med å score sitt første mål i Tippeligaen.     4-1: Rush kvitterer for beskjeden om at han er kåret til dagens TIL-gutt, starter perfekt på et gjennomspill fra Morten Pedersen, runder keeper og setter ballen i mål. Så enkelt kan det faktisk gjøres.   Dommer var Rune Pedersen fra Sprint/Jeløy.


 

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert: 04.04.2004

Del dette: