Tippeligaen 1993: Rosenborg BK - Tromsø IL

Referat:   Tromsø IL forblir på tabellbunnen i ytterligere 14 dager. Det ble det ganske tidlig klart på Lerkendal. En pinlig svak første omgang ødela TILs vinnersjanser. Først da Tils beste spiller i år, Sigurd Rushfeldt, slapp innpå  fra start i andre omgang, klarte TIL å true Rosenborgs forsvar. Da var det allerede for seint - kampen var avgjordt...!

Trøkket på Tor Andre Grenersen var voldsomt de første minuttene. Før det var spilt tre minutter hadde "Totto" Dalum skutt over to ganger. Det store Lerkendal-publikummet bare ventet på første scoringen, og de slapp vente lenge, det sørget Gøran Sørloth for.

Ytterlige to mål til i denne omgangen. Andre omgang startet tøft for TIL, det ble nok en scoring, og nå sto det 4-0 til RBK. Så begynte Sigurd å lage trøbbel for RBK, men det var forseint, tross to TIL-scoringer. Vi kan lure på hvorfor ikke Sigurd Rushfeldt spilte fra start ?

Sigurd Rushfeldt reduserte etter at Lars Espejord headet ballen ned i feltet. Og tre minutter seinere scoret Arne Vidar Moen sitt andre mål for sesongen, etter innlegg fra Svein Morten Johansen. Dermed er stopperen årets toppscorer i serien for TIL.