2.div.avd.C 1975: Tromsø IL - Mjølner

Vi tror nok det var endel skuffede mennesker som forlot Valhall Stadion etter kampen. De fleste hadde vel håpet på å få se scoringer, men ingen av lagene vartet opp med angrepsspill som kan skremme vettet av de andre lagene i samme serie. Det meste av spillet foregikk på midtbanen, og bare ved sporadiske anledninger fikk vi se angrepsspill som førte til målsjanser. Nærmest var vel Sigurd Dale da han tok et overlegg fra Johnny Albertsen på direkten, men ballen gikk over mål.

Det var Mjølner som startet best, og de første 25 minuttene hadde de full kontroll på midtbanen, men TIL kom bedre mot slutten av runden. Det som var mest betegnende var at alt for mange pasninger ble mistet i angrepssonen. Så lenge ballen befant seg i midtsonen klarte laget å holde på dem, men i den avsluttende fasen ble det enten ei feilpasning eller ballen ble driblet bort.

Mjølner kom best igang etter pause, men TIL tok temmelig snart over uten at vi kan si at Narvik-guttene ble særlig hardt presset i forsvar. TIL tok ett poeng, og med årets nedrykkingsprosent kan det bli verdigfullt. Lagets kaptein Arne Andreassen mente de burde tatt begge, og om noen lag var nærmest scoring, var det vel TIL. "Pøsens" stopperspill er det klasse over, men også Svein Arne Olsen var god. Hjalmar Lyngmo og Arne Johnsen kjempet godt, og bakerst virket Torbjørn Schanke solid de gangene han var i aksjon.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 26.11.2003

Del dette: