2.div.avd.C 1975: Stålkameratene - Tromsø IL

Ståkameratenes Jens Johansen, "spesialist i selvmål" ble Tromsø ILs redningsplanke, i hektisk sluttminutter forærte han nemlig sine gjester det ene poenget. Det var åtte minutter før slutt at han ga et tilbakespill som gikk forbi hans kolega i mål og i eget nettverk. Dermed kunne TIL reise hjem med et heldig, men fortjent poeng.

TIL burde så absolutt sikret seg det ene  poenget, ja, endog begge poengene ved eget hjelp. De hadde et spillemessig overtak i mesteparten av kampen, og leverte til sine tider et meget godt spill innen laget. Men TIL er ubesluttsom og ukonsentrert foran mål.

En famlende åpning av begge lag var sterkt preget av nervøsitet, Stål kom best igang, men det gikk ikke mange minutt før TIL overtok føringen, og gang på gang førte opp til småfikse angrep, som imidlertid manglet den brodd som fører til scoring. I første omgang spilte Svein Ivar Engen meget godt på venstresiden, han burde etter vår mening kommet mer med i spillet enn han gjorde. Gunnar Lund hadde langt fra sin beste dag som spiss og ble fornuftig byttet med Morten Nilsen etter pause.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 23.11.2003

Del dette: