2.div.avd.C 1975: Harstad IL - Tromsø IL

Bare drøye minuttet etter at avsparket var gått nettet Odd Mikal Myrland fra kloss hold etter innlegg fra venstre. Dette tok selvfølgelig pusten fra TIL og ikke minst publikum. Som dermed været det helt store, og det første kvarteret fortsatte HIL med pent pasningsspill, som flere ganger gjorde det temmelig farlig i TIL-feltet.

Men så dabbet det hele av, og spillet ble mer og mer konsentrert om midtbanen. Tromsø-guttene fikk heller ikke nevneverdig mye til. Mye dribling og småslurv fra begge sider gjorde store deler av omgangen nokså tam.

I andre omgang fikk HIL spillet igjen til å gli, til tider var det virkelig farlig foran Torbjørn Schanke i TIL-buret, men TIL-forsvarer Odd Erik Bergås var praktisk talt over alt. Og da det sto igjen ett kvarter var det klart for 2-0, dette sørget Arne Kr. Torbergsen for. Da var det praktisk talt slutt på den store iveren hos HIL, og det resulterte at Tromsø-laget overtok føringen. Og i det 85 minutt kunne Torfinn Ingebrigtsen score lagets eneste mål i denne kampen.