3.div.TITO 1974: Tromsø IL - Tromsdalen UIL

Jack Andersen som i fjor avgjorde utallige kamper for TUIL, nå avgjorde han for sitt nye lag, TIL, og det nettopp mot sitt gamle lag TUIL. Han har scoret samtlige TIL-mål i de tre siste kampene, fire scoringer ialt og sørget for at TIL har tatt seks poeng på de disse tre kampene. Og i denne kampen når de andre TIL-spillerne sviktet, var det nettopp han som skapte de fleste målsjansene og som avgjorde kampen.

TUIL holdt følge med TIL de første 15 minuttene av kampen. Etter det overtok TIL og spilte seg til mange sjanser, men avslutningene var sørgelig svake. I andre omgang fortsatte TIL der de slapp i første, og i løpet av det første kvarteret noterte vi blandt annet en heading i tverrliggeren (Jack Andersen), redning på streken og flere skudd rett utenfor. Så var det slutt for TIL, de slapp midtbanen og TUIL overtok mye av initiativet. Når så TIL-forsvaret i tillegg ved et par anledninger var usikker, var det mot slutten av kampen ulidelig spennende.

Men TUIL maktet altså ikke å omsette sjansen i mål. Starten av andre omgang ga bud om virkelig topp TIL-spill. Da var Tromsdalen til tider totalt utspilt, og da burde TIL sikret seg en klarere seier. Men så raknet det altså. For tilskuerne ble nok denne forestillingen en stor skuffelse, spesielt med bakgrunnen den store TIL-seieren over Stein sist helg. For TUIL var kampen tross nederlaget, et skritt framover, ikke minst på grunn av at de så lenge maktet å spille jevnt med TIL.  

Dommer Magne Fredriksen, Storsteinnes, middels. 

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 15.11.2003

Del dette: