3.div.TITO 1974: Tromsø IL - Bardufoss OIF

Etter at TIL tapte sin første TITO-kamp mot Furuflaten 18. mai,  har Tromsø-laget ikke gitt fra seg et eneste poeng. Men i denne kampen maktet BOIF det som få trodde var mulig, nemlig å kapre et verdigfullt serie-poeng fra sine motstandere. Og det på TILs hjemmebane Valhall. Det så lenge ut til at BOIF skulle ta begge poengene, for TILs utligningsmål kom ikke før det gjensto ti minutter av kampen.

Like stor overraskelse som BOIF var i positiv retning, var TIL i negativ. Gjestene hadde et godt tak på TIL i første omgang, så BOIF ledelse 1-0 til pause var all right. I åpningsfasen av andre omgang var BOIF faktisk nærmere 2-0 enn TIL utligning. Men kampen jevnet seg en god del mer ut mot slutten, og da TIL fikk sitt utligningsmål, så kom det vel fortjent. Det var Arnt Hugo Lund som ga en skreddersydd pasning til Sigurd Dale, som igjen headet utagbart i mål.

TIL fikk på nytt bevist at noe er galt fatt et sted. Det så ut som inspirasjonen totalt manglet, og når laget ikke fikk det til.

Dommer Wiggo Fjellberg tillot alt for mye kjeftbruk.

Oppdatert: 18.11.2003