3.div.TITO 1974: Storfjord IL - Tromsø IL

Usikkert spill av Storfjords keeper, og en påpasselig Morten Nilsen hos TIL, hindret sensasjonen i Storfjord. Det var nemlig ingen tvil om at den helt store sensasjonen lå i lufta, da Storfjord midt i første omgang tok ledelse 1-0, trass i at TIL inntil da hadde et solid grep om midtbanen og syntes å ha kampen under kontroll. Nå ble det fart i hjemmelaget, som i denne perioden hadde et par farlige sjanser.

Likevell må man si det var fullt fortjent da Morten Nilsen utlignet på ett frispark-innlegg og fastsatte pauseresultatet til 1-1. Heldigere var han derimot på scoringen som ga 2-1 seier, Torfinn Ingebrigtsen utnyttet keeperens usikkerhet da han forfulgte et innlegg, og Morten Nilsen kunne sette ballen i tomt mål, da han forfulgte innlegget.

Også i denne kampen fikk Tromsø IL demonstrert at de behersker midtbanespillet fram til motstanderens 16-meter. Nå skal selvsagt TIL ha at de mot et sånt bastant forsvarspill og på en slik bane, så er det umulig å spille god fotball.