Fødselsdag:
10.03.1956
Biografi:

Arne Hugo Kildalsen vokste opp på Godthåp, rett ovenfor Kræmer. Han "trødde" barneskoene i Fløya, men gikk over til TIL som guttespiller. Han var så heldig å fikk trene med A-laget ganske tidlig. De var fire søskenebarn som i den tiden spilte for TIL,  broren Halvard og brødrene Johnny og Trond Steinar Albertsen. Så her har det vært mye TIL-prat gjennom tidene.

I 1974 spilte Arne Hugo på juniorlaget som kom til semifinale i cupen mot Brann. Selv om det ble tap, var dette en stor opplevelse for spillerne. Arne Hugo spilte mange kamper for TILs B-laget, et lag som var ganske suverent i serien på den tiden. Hans debutkamp var i cupen mot Furuflaten. Her er et kort resyme` fra kampen, sakset fra avisa Nordlys:

Etter ypperlig og underholdende spill av Tromsø Idrettslag i første omgang av kvalifiseringskampen i Tromsdalen, så det lenge stygt ut for laget da Furuflaten midtveis i annen omgang tok igjen TILs 2-0 ledelse. Men omlag fem minutter før full tid var Arne Andreassen påpasselig framme og scoret sitt andre mål for dagen, etter at Furuflatens keeper hadde halvklarert ett skudd. Dermed var det TIL som gikk videre i cupen etter 3-2 seier.

Arne Hugo begynte å jobbe hos Braathen Safe. Satsing på fotball og skiftarbeid, var vanskelig å kombinere den gangen. Han er nå driftsjef (ground operation) i SAS/Braathens, så han har mange år i bransjen.

Arne Hugo driver med seiling, i hovedsak regatta. Han har to båter, en på 46 fot og en på 28 fot, sistnevnte er hans regattabåt.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. (23.06.2006)

Hjemsted: Tromsø

Født: 10.03.1956

TILs-debutdato: 06.05.1973

TILs-siste dato: 29.06.1977