Eliteserien 2017: Tromsø IL - Kristiansund BK

1 min: Kampen er i gang på Alfheim.
11 min: Tromsø tar ledelsen 1-0. Kent-Are Antonsen slår et frispark inn fra høyre og TIL-spissen Thomas Lehne Olsen er først på ballen. Han pirker ballen opp i nettet ved første stolpe, og ender dermed den grufulle måltørken. Det er det første målet på syv kamper i eliteserien.
30 min: Gjermund Åsen holder seg til baksiden av låret og må byttes ut. Inn kommer Magnus Andersen.
40 min: 1-1. Benjamin Stokke får stå helt alene i feltet og styrer et innlegg i lengste hjørne. Svakt press av Ødegaard og Norbye og Yttergård Jenssen når ikke opp mot Stokke i feltet. Vi er like langt på Alfheim!
45 min: Pause. Stillingen er 1-1, og det bues mot Tromsø-spillerne.
46 min: 2. omgang er i gang!
65 min: Vi har unnagjort 20 minutter av 2. omgang uten at det helt store har skjedd. Tromsø har mest ball men sliter med å komme seg gjennom KBKs forsvarsmur. Samtidig er bortelaget farlige på kontringer.
70 min: TIL gjør bytte nummer to når Samb erstatter Ingebrigtsen.
77 min: To kjappe TIL-sjanser nå. Magnus Andersen banker ballen over på volley og Lehne Olsen stusser ballen like utenfor.
90 min: Etter 45 ganske kjedelige minutter blåses kampen av. Det ender 1-1.

TILs beste var Gudmund Kongshavn.    Dommer var Dag Vidar Hafsås fra Kolstad Fotball.

Utarbeidet av Per Salomonsen.    Kilde: Nordlys.