Tippeligaen 2016: Start - Tromsø IL

Skuffa målscore Thomas Lehne Olsen,

TIL tapte 2-1 for Start i Kristiansand søndag. TIL tok ledelsen etter bare tre minutter ved Thomas Lehne Olsen, men Start snudde kampen i første omgang.

- Det er frustrende og skuffende, sier kaptein Simen Wangberg til Cmore.

- Vi må gå oss i selv.

Bård Flovik sier følgende til nevnte Cmore:

- Det er null poeng fra Sørlandet nordover. Vi er selvfølgelig veldig misfornøyd. Vi vinner ikke duellene. De vil mer enn oss.

Tromsø tok ledelsen da Thomas Lehne Olsen scoret bare noen minutter ut i første omgang. Det var TIL-angriperens sjette mål for sesongen. Etter 14 minutter scoret Erlend Segberg for Start, og Lars Jørgen Salvesen avgjorde med sin 2-1-scoring etter 28 minutters spill.

Ingen av lagene fikk nettkjenning i andre omgang. Etter 77 minutter ble Start redusert til ti spillere etter at innbytter Rolf Daniel Vikstøl fikk marsjordre.

TIL har gått poengløse av banen tre kamper på rad.

Starts Jens Kristian Skogmo og Robert Sandnes fikk se det gule kortet. For Tromsø fikk Mikael Ingebrigtsen, Kent-Are Antonsen og Magnar Ødegaard gult kort. Utvisningen til Vikstøl var Starts første røde kort i år.

TILs beste var Gjermund Åsen.   Dommer var Rohit Saggi fra Ski og Ballklubben Drafn.

Utarbeidet av Per Salomonsen.   Kilde:itromsø.