2.div.avd.C 1972: Mosjøen IL - Tromsø IL

Det ble 2-2 og poengdeling på Kippermoen Stadion mot Mosjøen IL. Kampen ble underholdende fra første til siste minutt, og spenning var det nok av, da særlig i annen omgang etter at TIL hadde utlignet til 2-2, sett under ett var vel resultatet rettferdig, men om Mosjøen hadde fått en knapp seier, tror jeg de fleste hadde vært enige i.

Det var TIL som startet kampen best, og en kunne tydelig se på laget at her skulle det satses for å få poeng. Mosjøen-keeperen hadde fulle hyre med å rydde opp etter flere gode TIL-angrep. Kampen jevnet seg mere ut, og begge lag hadde flere sjanser som det luktet goal av. Kampens første mål kom etter 25 minutter. Det var TILs Arne Andreassen som fikk puttet ballen i mål etter at den hadde gått frem og tilbake i Mosjøen-forsvaret. Men ti minutter senere utlignet Mosjøen til 1-1. Og ikke nok med det, fem minutter før pause tok Mosjøen ledelsen med 2-1.

Andre omgang fortsatte i samme stil som første, med Mosjøen som det mest aggresive laget. MIL presset og presset og Tromsø IL scoret. Mosjøens forsvar var for anledningen ikke oppmerksom på TILs Arnt Hugo Lund som dukket plutselig opp alene med keeper, og scoret uten sjanser for keeperen.

Best på TILs lag var backen Olav Høgås, som var god både i forsvar og angrep, ellers utmerket Arnt Hugo Lund seg som en farlig løper.

Oppdatert: 06.11.2003