2.div.avd.C 1972: Bodø Glimt - Tromsø IL

Vi er langt fra fornøyd med det ene poenget i Bodø, sier TILs trener Peter Drecker etter kampen mot Glimt. Vi hadde taket på Glimt hele kampen gjennom, og 1-0 ledelsen vi hadde til det gjensto fem minutter, burde vi så avgjort greid å beholde. Med dette kan man nok kalle å dele ut poeng.

TIL leverte en første omgang som er noe av det beste laget har gjordt. Angrepene var nydelig bygd opp på vingene, og er det noe en kan sette fingrene på, er at det hele ble venstre-dirigert, det vil si at de fleste angrepene foregikk på venstre side. Etter å ha følt seg fram i de første fem minuttene kom TIL i gang for alvor, og presset Glimt helt over på defensiven, og Bodø-spillerne ble løpende hjelpeløs imellom. Så i det 18. minutt skulle endelig TIL få uttelling. Jens Petter Jensen fikk en skreddersydd pasning fra Arnt Hugo Lund, og dermed 1-0 som ble omgangsresultatet.

Som i første omgang var det også Glimt som kom best i gang i andre omgang, og det skulle vise seg at TIL ikke skulle komme igang i det hele tatt. Da omgangen ebbet ut og alle hadde belaget seg på TIL-seier, fikk Knut Helmer Berg som var innenfor 16-meteren ballen, og det ble 1-1.

Best på TIL var foruten Dag Rafaelsen som var meget god, Arnt Hugo Lund, John Nilsen, Dagfinn Holst og Jens Petter Jensen. Men også Olav Høgås må nevnes, han opererte i reneste "Klasken" stil utenfor på høyresiden.  Han ser ut til å være en meget viktig tilvekst på laget.

Oppdatert: 02.11.2003