NNM 2.runde 1967: Tromsø IL - Stein

At Tromsø IL slo Stein ut av NN-cupen på Valhall i Tromsø, skal verken hjemmelaget eller byens fotballpublikum legge så helt stor vekt på. Riktignok viste både hjemmelaget og gjestene glimt av fotball, men det var likevel for skjeldent at vi føler oss overbevist om annet enn at dette er det dårligste Stein-laget vi har sett på lenge. En ikke helt umorsom kamp ble det likevel. Sjanser store og små, var det mange av.

I første omgang lå TIL klart over, og det kom ikke som noen overraskelse at Arnt Hugo Lund sørget for TIL-ledelse med et velplassert langskudd utenfor venstre 16-metershjørne etter 25 minutter. Og ledelsen ville vært større ved pause, dersom ikke TIL-rekka hadde sløst slik med opplagte sjanser.

I annen omgang fikk gjestene medvind, og trass i at ytre høyre Bjørnar Jensen måtte gå ut på grunn av skade, og Stein-guttene måtte klare seg med ti mann, -- overtok de mer og mer, og spesielt i sluttminuttene la Stein opp til den ene sjansen etter den andre. Men TIL-guttene kom nemlig igjen, og etter en virkelig fin forsering av Svein Hugo Hansen, skulle vært gitt 2-0, men bare sekunder senere gikk Arnt Hugo Lund opp på høyresiden og innspillet foran mål ble servert Jon Risa på foten, og denne gangen fant han veien til nettmaskene. Dermed var kampen avgjort.

Forbundsdommer Arne Jensen, Skarp kom vel fra kampen.

Oppdatert: 25.09.2003