4.div.TITO 1967: Tromsø IL - Silsand IL

I en interesseløs avslutningskamp i TITO-serien vant TIL 7-1 over Silsand, en seier som var fortjent og passelig stor etter spillefordelingen. Likevell må det paradoksalt nok sies at gjestene hadde større grep på kampen, nå enn sist de to lagene møttes.

I første omgang spilte Silsand med kraftig nedvind, og de holdt godt følge med hjemmelaget, som på grunn av en lapsus ble nødt til å stille i Fløya-drakter, uten at det på noen måte syntes å være noe handikapp. Scoringene ble åpnet ved Svein Hugo Hansen som i ro og mak fikk sendt inn en ball fra 16-meteren, men trass i at den var velplasert var den ikke hard nok til at keeperen burde hatt sluppet den forbi seg. Like etter la debutanten Svein Gabrielsen på til 2-0. Men gjestenes Lohte slapp til etter klyngespill med redusering, før Svein Hugo Hansen kunne fastsette omgangsresultatet til 3-1.

I andre omgang fikk TIL enda sterkere medvind enn Silsand hadde hatt., etterhvert overtok da også hjemmelaget fullstendig. Etter et kvarters spill, fintet Jon Risa ut keeper ved å sende skoen til høyre for mål og ballen i nettet fra spiss vinkel. Ti minutter senere økte Arne Andreassen med ei nydelig heading. Så var det Arne Sæthers tur, før Arne Andreassen kunne avslutte med å sette et innlegg fra Svein Hugo Hansen i mål, etter at samme Hansen hadde forsert seg gjennom hele forsvaret. Hjemmelaget stilte noe redusert, men reservene kom stort sett bra fra det, Best merket vi oss ytre venstre Svein Gabrielsen.

Middels god dommer var Knut O. Greger fra BOIF.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 28.09.2003