4.div.TITO 1967: Tromsø IL - Mellembygd IL

Mellembygd gjorde alle forhåndstips til skamme da de møtte TIL til dyst om verdifulle poeng i en 4. divisjonskamp på Alfheim Stadion. Gjestene var ikke snauere enn at de slo hjemmelaget 2-0, og tok altså begge poengene. Stillingen ved halvtid var 0-0.

Kampen åpnet med et markert overtak for TIL, og de fleste blandt publikum begynte nok så smått å belage seg på sikker vinst for hjemmelaget. Det ene etter det andre angrepet bølget frem mot Mellembygds mål, og flere ganger "så" man ballen i nettet. Men TIL-guttene virket lite konsentrert i skuddøyeblikket, og bortsett fra et stangskudd og et par baller som traff keeper, gikk skuddene langt utenfor treverket. Spillet jevnet seg ut mot slutten av omgangen.

Da andre omgang startet så man snart at gjestene, om de tidligere hadde hatt respekt for TIL, i alle fall hadde mistet den. TIL var nok best på midtbanen, men Mellembygds solide forsvar hadde nå funnet "medisin" for å stoppe angrepene i tide. Publikum begynte nå så smått å ane hva som ville skje, og etter 20 minutter var det duket for 1-0 til gjestene. Og for å gjøre livet riktig surt for TIL, økte de ledelsen til 2-0 i kampens siste minutt.

Per Nilsen. TIF, hadde en lettdømt kamp, og kom fint fra den.

Oppdatert: 25.09.2003