/kampref-serie-1967-3.htm

Tromsø IL har grunn til å være fornøyd med at de oppnådde 0-0 også på sin andre bortekamp i årets 4. divisjon. Det var en jevn og kjedelig kamp som ble spilt i øsregn, men Lyngen hadde vel så mange sjanser og kunne lett ha fått det avgjørende målet. Som sagt var det regn hele kampen, og Lyngens farligste løperspiller Jens Petter Jensen som er avhengig av briller, måtte rett og slett forlate banen fordi han ikke kunne holde brillene tørre.

Allerede etter tre minutters spill satte Jarle Elvegård skrekk i TILforsvarerne med et kanonskudd i stolpen. Etter dette jevnet hele spillet seg ut, det foregikk stort sett midt på banen.

Andre omgang ble bedre. En stor mølje foran TIL-målet midt i omgangen hvor scoringen hang løst i lufta, utløste kreftene i en kraftig innspurt fra begge lag. Det var nær ved tellende resultat da Svein Hugo Hansen hadde et godt og hardt skudd som imidlertid ble reddet. TILs forsvar virket patent denne kampen, med Svein Gustavsen som den beste. I løperekka er det tydelig at Svein Hugo Hansen finner formen. Sigurd Dale var også god. Noe lett er imidlertid ennå vingen Arne Andreassen. I mål hadde Roy Johansen flere gode redninger.

Oppdatert: 25.09.2003