4.div.TITO 1967: Furuflaten IL - Tromsø IL

Tromsø IL lot seg heller ikke denne gang beseire av Furuflaten IL da de møttes på Furuflaten. Men denne gangen kan de takke flaksen for at de fikk med seg begge poengene hjem i en spillemessig sett svak kamp.

Første omgang var temmelig jevnspilt. Begge lag hadde et par store sjanser, før Jon Risa i det 27. minutt sørget for 1-0 for TIL. Han fikk gå rolig forbi Furuflatens forsvar og fintet ut keeperen, og det skulle vise seg å bli kampens eneste mål. TIL spilte hele første omgang etter et 4-3-3-system, mens Furuflaten brukte 4-2-4. Dette resulterte i at TIL fikk en mann mer på midtbanen, og kunne legge opp sitt spill mere systematisk. Men de spilte så sørgelig langsomt, og Furuflatens forsvar hadde ikke store problemer å stoppe den tannløse TIL-rekka.

I andre omgang frigjorde Furuflaten sin fjerde mann i forsvaret, og det sammen med mer innsats gjorde at laget dominerte midtbanen i store perioder. TILs angrep var nå mer sporadisk, og mot slutten trakk TIL ned i forsvar. TILs indre forsvar bar de største byrdene og gjorde det meget godt, og da spesielt centerhalf Reidar Stenersen, som denne gang var TILs beste.

Dommeren Kjell Hansen, Skarp, lot seg for ofte lure av spillernes tilrop, og hadde endel merkelige avgjørelser.

Oppdatert: 25.09.2003