3.div.distr.10 1966: Tromsø IL - Bardufoss OIL

Tromsø Idrettslag tok to fortjente og verdifulle seriepoeng med seier 2-0 over BOIF i Tromsdalen. Begge målene scoret i andre omgang. Kampen var ikke særlig velspilt, og bare i kampens første halvtime fikk publikum oppleve et TIL-spill som kan betegnes som lovende. I denne perioden spilte Tromsø-guttene et drivende direktespill som satt BOIFs forsvar på prøve. Men målene uteble, og etter hvert jevnet kampen seg ut. I denne perioden hadde Jon Risa og Eigil Bygdnes klare målsjanser, Arnfinn Sivertsen hadde også en brukbar mulighet.

Andre omgang var ikke mer enn to minutter gammel da Eigil Bygdnes i liggende stilling headet i mål, etter et godt innlegg fra Edmund Kristoffersen. Like etter ble BOIFs Kjell Degersund skadet og måtte forlate banen. Dermed måtte laget spille med ti mann resten av kampen, og TIL overtok midtbanen. Men TIL-guttene var puslet og ineffektive, og betegnende nok var det andre målet et selvmål. Arnfinn Sivertsen kastet, håndballspiller som han også er , et kast i rene "Gulden-stil" helt fra sidelinja og over BOIF-keeperen, ballen traff en forbløffende venstre back, Jens Stabel og rullet i mål.

TIL hadde et jevnt lag. Forsvaret virket patent, og av de to mitbanespillerne var Edmund Kristoffersen nok en gang best, selv om også Jon Risa var god. Løperne virket for ubesluttsomme og for lite aggresive. Selv en goalgetter som Eigil Bygdnes puslet for mye. Arnfinn Sivertsen var pågående og hurtig. Best i rekke var Arnt Hugo Lund.