3.div.distr.10 1966: Mjølner - Tromsø IL

Det var aldri tvil om hvilket lag som var best på Narvik Stadion, Mjølner spilte ball i hatt med et svakt TIL-lag. Narvik-guttene fant hverandre og opererte hele tiden som et lag på banen, og passet fra mann til mann i flere trekk, og kunne ikke unngå å lage målfest. 7-1 ble resultatet ved full tid, etter å ha ledet 4-0 til pause.Allerede etter tre minutters spill kom Mjølners Geir Indregaard lettvint gjennom TIL-forsvaret, og hans skudd i venstre hjørne kunne ikke TIL-forsvaret redde. Ellers kom scoringene slik: 14. minutter: Kjell Larsen skyter velplassert i hjørnet. 17 minutter: TILs Svein Gustavsen hekter Kjell Larsen i scoringssposisjon. Straffesparket setter Kjell Larsen selv i nettet. 43 minutter: Kjell Larsen raskere enn TIL-forsvarer og lager 4-0.

Midt i andre omgang scorer Mjølners Einar Gundersen to ganger før TIL får sitt trøstemål. Det siste og syvende målet fikk Stein Viggo Sørensen på et hardt skudd. Mjølnerspillerne var tekniske og raske spillere. På TIL var eksperimentet med Edmund Kristoffersen som senterforward misslykket. Ikke på grunn at Kristoffersen spilte dårlig - det gjorde han ikke - men på grunn at TIL dermed måtte overlate hele midtbanen til Mjølner. De to syttenåringene på høyresiden ble alt for annonyme i dette selskapet, og TILs forsvarere jevnt over for trege.

Oppdatert: 21.09.2003