3.div.distr.10 1964: Mellembygd IL - Tromsø IL

Det var tydelig helt fra begynnelsen at Mellembygd satset på å dele poengene med Tromsø IL i Mellembygd. Laget la seg i forsvar helt fra starten, og det gikk hele 29 minutter med vedvarende TIL-press før Jon Risa kunne sikre 1-0. Med dette resultatet gikk omgangen ut.

Etter pause sørget Reidar Ringbakken for 2-0 etter et kvarter. Så kom en sterk og god Mellembygd-periode, og det med ei scoring av Torfinn Eriksen. TIL red imidlertid av stormen og i slutten av omgangen avgjorde Edmund Kristoffersen, slik at resultatet ble 3-1 for TIL.

TIL hadde flere gode perioder denne kampen da laget viste flott kombinasjonsspill. TIL benyttet vingene på en meget riktig og effektiv måte, men det viste seg gang på gang at laget ikke har den samme fres over sine avslutninger. Dette og Mellembygds fremragende keeper får ta skylden at resultatet ikke ble større. På TILs lag var løperekka best denne gangen. Særlig Tor Brandeggen, Reidar Ringbakken og Svein Robertsen. I forsvaret var Hugo Anthonsen best.

Oppdatert: 07.09.2003